New Media Inspiration - PHP maatwerk op zijn hollands! Simpel & Nuchter

nieuws

12-03-2011 1.2..Select Verhuur
Makelaars hebben vanaf nu ook de mogelijkheid om hun woningen beter te promoten op de site. Voor lage kosten nog betere zichtbaarheid van de woningen!
15-10-2011 1.2..Select groeit!
Ons huurwoningen project samen met BZwonen groeit! Elke dag krijgen we meer bezoekers en merken we dat de site goed onderhouden moet worden. Leuke uitdagingen vinden we dat!

Contact

New Media Inspiration
Daunisstraat 4, 2132 PS Hoofddorp

Mobiel: 06-12391563
Email: stefan.verstege@newmedia.nl
IM: verstege@gmail.com

Kvk nr: 34094549
BTW nr: 1856.68.963.B01

portfolio - 1.2..Select

1.2..Select is een samenwerkingsverband tussen ons en BZwonen. 1.2..Select specialiseerd zich in het aanbieden van een zeer groot aanbod van huurwoningen in heel nederland. Met daarbij diverse marketing opties voor verhuurders en prioriteit en zokopties voor woning zoekenden.

Met 1.2..Select zijn we begonnen met de site voor de woningzoekenden, hiervoor hebben we integraties gebouwd met o.a. twitter (21 gespecialiseerde kanalen voor woning promotie), pararius (leverancier woninggegevens), ICEpay (betaling van premium abbonnementen en SMS tegoed) en mollie (SMS versturen). Daarnaast hebben we zeer uitgebreide zoek mogelijkheden uitgewerkt en geimplementeerd.

De volgende stap in het project was de implementatie van een back-office voor verhuurders, hier kunnen ze de woningen die aangeleverd worden door derde beter bij profileren op de site van 1.2..Select en dus ook aan potentiele verhuurders

Werkzaamheden

Advies / Technisch ontwerp / PSD 2 HTML / PHP maatwerk / Technisch onderhoud / VPS Hosting

Toegepaste technieken

PHP / Codeigniter / DWOO / FPDF / WEBSERVICES / TWITTER integratie / ICEPAY integratie / MOLLIE Integratie / HTMLEMAILS / HTML5 / CSS3 / BOOTSTRAP / jQuery / SEO optimalistatie

Screenshots van de hoofd site

Klik op een screenshot om deze in het groot te bekijken

Screenshots van de verhuur site

Klik op een screenshot om deze in het groot te bekijken